Constance Belle Mare Plage – Mauritius

Befinner mig just nu på Mauritius –  denna romantiska, tropiska ö utanför Afrikas östkust. Jag är dock inte här på semester utan för att bevaka Festival Culinaire Bernard Loiseau 2017, en gastronomisk festival som pågår i drygt en vecka. De flesta tävlande och journalister anlände redan i lördags, själv kom jag i tisdags morse. Efter tre timmars flygning till Paris, byte av plan och terminal, for jag vidare i ytterligare elva timmar för att slutligen landa vid 06.30 – mauritisk tid – m a o 04.30 svenskt tid.

Festivalen arrangeras av Constance Hotel & ResortConstance Belle Mare Plage och svensk representant är Titti Qvarnström från Bloom in the Park i Malmö.

Det här är alltså min arbetsplats under veckan – härlig konstrast till kalla Sverige:

Utsikt från lobbyn.

Poolhäng.

Restaurang Indigo.

Stranden utanför.

Cheers (alkoholfritt – bara så du vet).

Titti Qvarnström hittar vi vanligtvis på Bloom in the Park, men hon är en av de tävlande i årets upplaga av Festival Culinaire Bernard Loiseau 2017. I bakgrunden syns en annan deltagare, nämligen Alyn Williams från The Westbury i London.

Om tävlingen kommer du att kunna läsa längre fram i ett nummer av Gourmet. Här får du en liten sneakpeak bakom kulisserna – där jag befinner mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bokförlaget Parasoll AB I Org. nr 556692-8759 I Copyright Bokförlaget Parasoll AB
Hemsidan av Area81.se