Mina 10 mest minnesvärda rätter 2017 – casual dining

Det enkla är ofta vara det svåra. Här är mina mest minnesvärda rätter, vad gäller enklare serveringar, 2017 – utan inbördes ordning.

It’s hard to make it simple. Here are my most memorable dishes for casual dining 2017 – in no particular order.

Friterad pizza hos Sorbillo i Neapel.

Soba på Kanda Matsuya i Tokyo.

Råraka med löjrom – hash browns with venace roe – på Lilla Ego, Stockholm.

Havskräfta och ångat bröd – langoustine and steamed buns – på Pjoltergeist i Oslo.

Anolini di Milena på Pane E Salame i Felini.

Fem variationer av uni-sushi på Itador Bekkan, Tsukiji, Tokyo.

Ångad ”Flowery crab” i Shaoxing vin (kinesiskt vin som lagrats i 25 år) på The Tasting Room i Hong Kong.

Ångat BBQ pork bun på Luk Yu Tea House.

Tortilla på Bar Nestor i San Sebastian.

Tortilla på Bar Nestor i San Sebastian.

Open churro sandwich på Sanchez, Köpenhamn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bokförlaget Parasoll AB I Org. nr 556692-8759 I Copyright Bokförlaget Parasoll AB
Hemsidan av Area81.se