Mer än bara tennis – semester på Sanibel!

Befinner mig på Sanibel, USA. Den lilla semesterön på Floridas västkust. Jag har semestrat här två gånger tidigare, då med familjen. Den här gången är det tennisspel med LTK:s serierlag som gäller. Vi tränar tre fyra timmar per dag, övrig tid dricker vi vin och äter god mat. Det finns förstås galet goda råvaror i ”The sunshine state”, restaurangerna är helt ok och häromdagen lyckades vi hitta en Farmers Market, visserligen liten men naggande god. Köpte magiskt goda tomater – som jag åt upp asap!

Tur för mig är resten av tennisgänget också intresserade av att äta och dricka gott. Här kommer några bilder från första dagarna på ön.

När jag reser till USA vill jag alltid börja första morgonen med en rejäl American breakfast. Helst på någon diner typ Waffle House eller Denny’s. Här på Sanibel körde vi en lite lyxigare variant med Eggs BenedictOver Easy Café.

Tog oss till en underbar liten Farmers Market. Den är bara öppen på helgerna och Kristina, som vi bor hos i Florida, berättade att marknaden inte har öppet på sommaren. Det här var en av de sista helgerna de körde. Vi hade tur! Grymma grönsaker.

Ekologiska ägg. Visst är de vackra?!

Vi spelar tennis 3-4 timmar per dag. Det är tufft i värmen men här är också hög luftfuktighet, som jag tror är bra för kropp och leder. Det är lite som bikram-yoga – men med tennis istället för yoga. Vår tränare Tony in action med Helena och Kristina!

Vi får se hur mycket uppdateringar jag hinner med under veckan men jag hoppas kunna lägga upp någon mer innan vi åker hem på lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bokförlaget Parasoll AB I Org. nr 556692-8759 I Copyright Bokförlaget Parasoll AB
Hemsidan av Area81.se