Bank Hotel – perfekt för frukost

Bank Hotel perfekt för frukost: För några veckor sedan utsågs Bonnie’s på Bank Hotel till Årets Affärskrog 2019 av tidningen Dagens Industri. Hotellet slog upp dörrarna i augusti och ligger i en anrik före detta bankbyggnad på Arsenalsgatan i Stockholm.

Jag besökte Bank Hotel för första gången på en pressvisning strax innan öppning. Och visst blev jag imponerad av de stora, mörka, tunga dörrarna som leder in till hotellet och matsalen Bonnie’s. Till höger hittar vi receptionen och till vänster baren Papillon. Under pressvisningen bjöds vi på en lunch, som tyvärr inte gav några bestående minnen. Jag blev däremot hänförd av den underbara matsalen med stora takfönster som ger både ljus och rymd. 

Jag älskar att sitta i den ljusa, vackra matsalen och äta dagens viktigaste måltid.

Just då hade jag inga tankar på att återvända, men när en god vän meddelade att han var i stan och bodde på just Bank bestämde vi oss för att ses där på frukost. Och idag återvände jag, för tredje gången. Jag älskar att sitta i den ljusa, vackra matsalen och äta dagens viktigaste måltid. Till frukost serveras både à la carte och buffé. Allt till ett helt överkomligt pris på 275 kronor.  

Den vackra matsalen Bonnie’s 
Grapefruit brûlée
Egg Royal med rökt lax, spenat och hollandaise sås.
French toast med ricotta och hallonsylt.
Receptionen på Bank Hotel.

Bank Hotel – perfekt för frukost

Hemsida: https://bankhotel.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bokförlaget Parasoll AB I Org. nr 556692-8759 I Copyright Bokförlaget Parasoll AB
Hemsidan av Area81.se