Stannar till hos Pontus in the Air – på väg till Italien

I vår bestämde jag mig för att jag skulle vara hemma mer och inte resa lika mycket som tidigare. Anledningarna är många, självklart vill jag vara mer med familjen, men det beror också på att jag är flygrädd. Nej, inte så att jag får panik men oron för resan börjar flera dagar innan avfärd. Jag har otroligt svårt att koncentrera mig och måste packa allt dagen innan.

Jag reser helst mitt på dagen och vill helst åka ut till flygplatsen i god tid. Då kan jag dessutom stanna till på Pontus in the Air och ta en bit att äta. Pontus Frithiof har verkligen förändrat krogscenen på Arlanda. Förr köpte jag en ohemult dyr trekantsmacka i kiosken eller stannade till för en snabb smörgås och lite chips i loungen.
Enda problemet med Pontus in the Air är att man måste hålla koll på klockan. Med god mat och gott vin går tiden alldeles för snabbt.

Toast Skagen.

Biff Rydberg.

Grillad ryggbiff med pommes och tomatsallad.

Hummersallad med gurka avokado, mango och tomat. Det här är halv portion.

Pontus in the Air har tidsgaranti på 12 minuter. Priserna ligger ganska högt men om du jämför vad du får på caféet nedanför känns det helt ok. Enda missen under mina besök har varit tryffelomeletten, i övrigt har maten var till belåtenhet. Jo, jag får inte glömma den fina vinlistan. För den som skippar en stor stark i puben kan istället gå hit och njuta av ett kallt glas skumpa.

Nu flyger jag snart mot Italien! Önskar dig en fin dag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bokförlaget Parasoll AB I Org. nr 556692-8759 I Copyright Bokförlaget Parasoll AB
Hemsidan av Area81.se